Wednesday, October 19, 2011

Catatan....Iqhram Muammar b. Hisyam

Lama tak citer pasal budak kecik ni kan.
Sampaikan birthday dia yang pertama pun mami tak journalkan. Unfair betul mami nieh.

Ya bujang keduaku ini sudah setahun. Yo be exact 9 Oct haritu. No celebration, its just a love wish from mami and abie to him.

Nanti ya dek, kalau ada masa nanti kita celebrate bukan tak mau buat, kekangan masa tu.

Happy belated birthday darling. You always a sweetheart to mami and abie. We love you soooo very much.

Iqy sekarang belum leh jalan lagi. Tak perlah take you time my dear. Kakak dulu pun lambat, abang pun setahun.

Apa yang mami suka sangat nagan Iqy ni dia ada senyum yang sangat manis. Tengoklah cute face tu, buat mami selalu jek rindu kat ofis.

Balik keja nampak muka dia yang sangat teruja tengok.kita, terbang kejap segala penat.

Iqy tak byk ragam sangat. Dia cuma tak leh tinggal sorang jek and akan melalak kalau nak susu dan tido. The rest dia sangat pandai membawa diri. Mungkin ada sebab kot. Sebab apa? Hahahahaha next story laaaa,kang habih lak cito den.

Mami doakan yang terbaik untu Iqhram. Moga moga menjadi anak yang soleh yang berbakti kepada orang tuanya.

We love you IQY!!!!!!!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

  1. dia pandai bwk diri sbb nk dapat adik baru lagi ye Mah???

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha...tungguuuuuu......

    ReplyDelete

please be nice to me