Wednesday, October 19, 2011

Catatan - update blog

Salam,

Lama giler aku tak update blog. Bulan september satu entry jek punya la pemaleh nak update.


Kalau ikutkan citer punya la banyak tapi entah kenapa mood nak update blog ni entah hilang kemana.

Susahnya la nak dapat kan balik momentum berblog nie.

Mood dah dapat, tapi masalahnya kat ofis ni bila nak update blog asik la loading je kejenya. Pastu try upload gambar dianya browse sudah kena block la pulak. Terus mood blog aku turun.

Tapi ni aku cuba berblog jugak. Koman koman satu bulan satu entry jadilahkan ahakssss hazabedah betul.

Till then, mintak mintak aku rajin berblog dari rumah pulak. Ada baaaaaaanyak nak story mory the morning glory.

Chow bebeh.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

  1. ooo ingat kn akk bz bebeno dgn tempahan tu yg xde ms nk update blog.

    ReplyDelete

please be nice to me