Monday, May 9, 2011

Catatan....My Free Breadmaker


Ko hader??
aku ada...
ko ada??
ada ku kisah!!
eh kisah..meroyan nak jugak.....
tapi tidak berkemampuan..

Entry yang aku kata pegi belajar wat roti ku kan..
kan ku kata dapat breadmaker free kan..
ngeh ngeh ngeh...

ini ler dia nya...


brand World Star....
aku try google model nie
tak berjumpa...
ha la..dapat free tapi manual nya tak ada...
main redah je lah nanti kalau nak guna....





dah get ready dah atas meja makan
entah bila nak beroperasi pun tak tau
bahan nak buat roti segala jadah seme dah ada...
bila nak dioperasikan pun aku tak tau....

tak sabar nak meroti nieh..
tapi kesuntukan masa la pulaksss...

huhuhuhu...jangan la jadik projek gajah putih....

camner aku dapat free...
well aku adalah adik kesayangan kepada kakak kesayangan...
ngeeeeeeee.....

ni tak meriak lagik dengan segala branded item yang dia 
free kan ker haku...
haruskah????

ahaksss.... freee......aper orang heran pun..
tapi koman2..aku guna gak barang original...
muahahaha ayat mendatangkan kemarahan....ngeeeee...


3 comments:

  1. bestnye dapat free. nanti share resepi ya. salam singgah.

    Siapa nak pam Modu Percuma!

    ReplyDelete
  2. as'salam....kak nak tanya ada menual cara buat roti tak. Manual mesin worldstar tuh. sy punya dah ilang lah...nak guna dah tak reti... :) kalau leh kasi... :)

    ReplyDelete
  3. kak ada manual camna nak guna mesin ni tak?? mak sy punya dah ilang....so dia nak bikin roti dah lupo....kalau akak tau camna nak guna...leh terangkan tak??

    ReplyDelete

please be nice to me