Sunday, May 8, 2011

Catatan....Iqhram Ber CD

Lama tak citer pasal CD kan...
Iskandar dah tak pakai CD dah..udah tak mampu nak tampung
lencun nanti abih...(degil budak nie ku nak toilet train pun seksaaaaa sangat)

Okey now Iqhram sudah start ber CD...
tapi tak full lagik.... 
weekend jek...

tapi since dia cirit birit maghin..
dia nyer celah kangkang teramat la sensitif..
tak leh terlambat sikit utk gantikan dispo dia mesti naik merah merah
so on weekend ku try ber CD..

rasanya esok nak bekalkan CD2 jugak ke rumah Mak Lom nya...

meh tengok Iqhram ber CD...







saya shomellllll....ehehehehe....
konon berangan nak tambah lagik koleksi CD..
tapi penjualan Apam masih belum mencapai target...

jadi tolong la sahabat sekelian order Apam ngan saya ahaksss...





No comments:

Post a Comment

please be nice to me