Thursday, May 5, 2011

Catatan....Mei Dah!!!

Wahai pemenang-pemenang contestku
jangan la kamu ingat haku melupakan kamu kamu dan kamu
haku ingat.... benda nie pun depan mata jek
tapi hendak membungkus tue aduhai...
mak kesempitan masa la sangat-sangat
ampuni la mak yer..

Aduhai..bersawang sungguh laaaaa blog mak nieh...
benci la main block block nieh
if not asal teringat jek nak buat entry
terus berblog
ini tak... kene tunggu waktu lunch, or pepagi adam
sudahnya memang tak berblog la haku
dan memang tak ber new entry la blog haku nieh

Udah Mei dah..cepatnya masa berlalu....
hari ni pun dah 5hb dah...
hidup cam gitu gak
tak kedepan...kebelakang ada la...
huhuhuhuhu.....

Update anak-anak...
hari nie berlobang jugak attendance si kakak...
kakak demam panas...itupun puas malam tadi pujuk tak yah gi sekolah
tapi nak jugak pergi sekolah....
pagi tadi...hamikk..panas melenting2 badannya....
okeh Abie take over bawak gi klinik...

Iskandar?? terejal budak ni makin menjadi-jadi...
letih betul la haku nak melayan dia nieh..
cakap la aper yang aku tak buat..
sampaikan libas ngan hanger pun pernah
tapi tak gak serik-serik...errrkkk garang tul haku nieh ker..
tapi udah kesabaran ku diuji..dapat pulak time tengah angin puting beliung
memang kene la itu budak...
tapi kan entah kenapa..budak sorang nie senang betul nak amik hati aku....
tengok muka pun cam....alahaiiii....pastue menyesal soarang-sorang
apasal pi bantai dia..

Iqhram....yeah!!!!... nak menginjak 7 bulan nieh
Iskandar dah pandai mengesot...belum merangkak lagik
tapi dah pandai mengesot....mengesot nie pun satu hari dia prektis
masuk malam..udah merata tempat dia explore....
masuk bawak kusi bawak meja...terantuk melalak....
ish ish ish..kat ofis nie asik la dok teringatkan dia...
terindu-rindu ngan senyum dia tue.....

aku pun update pukal gak nieh..entah bila dapat update lagi pun tak tau....
ehehehhe...... ini jek cerita yang teringat....
padahal aku rasa banyak lagik citer aku nak citer....huhuhuh..

GAMBAR??? LEMBAB LA NAK UPLOAD..KANG SIBUK LOADING....DAH KENE BLOCK...SO...BACA JE LAH!!! ITUPUN KALAU NAK BACA....HUHUHUHU....






3 comments:

  1. owh....aku pon dah lupa aku ada menang contest mu...ahahahaha...

    ReplyDelete
  2. salam,

    apa kali Kak Mah pulak yang menang hadiah?

    tuan rumah. kot nak try nasib kat contest saya boleh menang voucher...
    sila ke http://aku-noi.blogspot.com/2011/04/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

    ReplyDelete
  3. menyinggah sini smbil baca entry akak

    ReplyDelete

please be nice to me