Friday, April 29, 2011

Catatan....No Isu

Kononnya banyak cerita yang nak disharekan
tapi bila dah depan blog nie
terus seme hilang

Asal jadi satu perkara jek
otomatik otak tu dok pk
Harus diblogkan nieh

Tapi lagi sekali depan blog
otak aku jem

Tulah bila udah kene block segala tok nenek nie
otak aku pun cam terblock sama
tak berfungsi...
padahal pepagi, lunch time tue boleh jek nak berblog
tapi tak dan la
pagi sampai lambat...lambat tak lambat la on time..
tapi tak dan nak berblog

tengah hari pulak asik la merambu sana sini...
pun tak dan jugak nak berblog..
camno...

nak berblog waktu malam
laaaaagi la tak dan....
asik ngadap anak, ngadap dapur, ngadap rumah berkecah
superwomen kann...

bila la aku dapat bebel lagik yer
sangat2 rindu sama blog...






3 comments:

  1. kalo dah balik umah... jangan harap lah dapat berblog - even nak bukak fesbuk pun tak sempat
    baik lah layan anak2 kan????

    ReplyDelete
  2. betol2..sy pon camtu..idea selalu ilang time dah bersiap sedia ngadap pc..hahaha..tu yg belog penuh bersawang..adoyaiii

    ReplyDelete
  3. salam kakmah.. apa kabo!!!

    ReplyDelete

please be nice to me