Wednesday, March 30, 2011

Catatan....Happy Birthday Abie!!!!


Sangat sengal kan....
semalam birthday Inche Abie

Actuallly dah wish dah pun in person dan dalam facebook
tapi lupa pulak nak dijournalkan dalam blog...
very the sengal...

apa-apa pun..



HAPPY BELATED BIRTHDAY DEAREST HUSBAND!!
MOGA PERJALANAN BARU INI AKAN MEMBERIKAN REZEKI YANG MELIMPAH RUAH BUAT KITA DAN ANAK-ANAK.

KUATKAN SEMANGAT...TEKADKAN HATI....KUATKAN IMAN...


Hadiah dah bagi in advance..apa dia..hanya aku dan inche somi jek yang tau
tak yah nak kepoci kat orang ahaksss...

Kek?? Nengok untuk somi sendiri pun tak sempat nak buatkan kek utk dia...
tapi dia pun bukan jenih makan kek nieh...




1 comment:

  1. happy birthday somi kak mah.....tolon amek binik awak nih...dia asek2 berkicauan di twitter sekarang.......bahahhah....lariiii...

    ReplyDelete

please be nice to me