Thursday, March 24, 2011

Catatan....Hantu!! Hantu!!



Aku baru jek nak mengata, mengumpat dan mengeji dalam blog nieh
dah half way dah aku taip
dah macam2 dah aku cakap

tetiba ting ting ting ting....
is kenot is kenot....

kenapa?? ada orang baca laaaaa..... nak mampussssss....
ala.... kenapa pulak kalau orang baca pun
dah ko tulis mesti la ko nak orang baca...
errrrrrr camner nak jawab ek..
ada sorang tue yang aku tak mau dia baca!!!

okey last question...
ape relevant nya gambar ngan tajuk...

hahahahaha haku menjadi hantu sebab dah terlampau geram dengan seorang makhluk...


cessss potong stim tul la....baru nak taip panjang lebar mengumpat......sib baik ku teringat
muahahahahah hantu hantu ko kak mahhhh...





2 comments:

  1. salam,
    azwan citer, kata dah kena blok segala ye kat sana. giler ah...

    ReplyDelete
  2. yer....opis ni nak kembali ke zaman batu belah batu bertangkup...

    ReplyDelete

please be nice to me