Thursday, February 24, 2011

Catatan....Kisah Anak 1 Anak 2


Malasnya la nak edit image letak watermark segala...
berzaman sungguh la rasanya tak hapdet blog
bulan Feb nie rasanya tak sampai 10 pun entry
malas tahap cipan sungguh la nak hapdet blog tahun 2011 nieh...

Anway dua citer pasal anak-anak...
basi pun basi lah kan...ada ku kesah!!!

Citer pasal kakak dulu....
haish nak masuk bulan ketiga sekolah..udah dapat kecederaan pertama..



tengok la kepala lutut tue...udah luka...
anak dara sorang nie ada satu perangai
kalau dah sakit dia akan act memang sakit sungguh-sungguh
umpama kene masuk sepital admit la...

jenis budak tak tahan sakit gitu la kan...
jatuh hari isnin haritue...
sampai hari nie jalan berjengket jengket...
padahal tengok lutut tue okey jek dah nak baik dah pun....

drama queen sikit....
tapi masa mula2 tengok tu kesian la jugak..jatuh berdarah kan
sampai tak pegi la sekolah agama petang....
letak ubat pun melalak... nak bangun dari duduk pun sampai berpapah kat dinding
adoiyaii memang over the top dia nieh....

tapi tido lasak jugak bila terhimpat tue tak rasa pun sakit eheheheh....

okey go to next story...



ghuper budak kene hukum malam tadi
bukan hukum aper pun..
asik la nak kacau adik kejenya...
udah tue..ku tinggi suara jek tak angkat tangan pun
cuma tunjuk penggaru kayu tue jek (act as rotan).....
tapi udah melalak

cakap ngan dia pandang dinding tue...
selagi tak suruh toleh jangan toleh...
hhuhuhuhu... sebelum ni pernah kurung dalam toilet gelap dua kali...
kali nie koser ....suruh dia pandang dinding jek..
dengan menangis2 la dia pandang dinding tue kan...
sambil mintak susu...

ai tak la kejam pun...buat kan jugak susu
bagi dia...tapi suh dia pandang dinding lagik
sebab nak amik gambar...hahahahahah....
lepas tue okey dah suh dia pegi baring isap susu ehehehehe...

hish nakal sungguh la budak nei sekarang
tak larat nak melayannya...




3 comments:

  1. garang gak kak mah yek...lin pun pernah kurung ikram he he he..tp skang lin dh mls nk tinggi2 sore..plg kuat lin akn cubit sampai la lebam...

    ReplyDelete
  2. agaknya garang sangat sampai dia dah tak heran kene marah ehehehhe....

    ReplyDelete
  3. kak mah baru ada 3 anak,saya ada 6 org anak ,lelaki pula tu,bayangkan......uhh...letih....

    ReplyDelete

please be nice to me