Monday, February 28, 2011

Catatan....Happy Birthday Izzati Maisarah bt. Hisyam!!!!!

Happy Birthday my dearest princess...
anak mummy udah menginjak 7 tahun dah sekarang...
7 tahun dah wajib solat tau kakak...
tapi Mummy nie kejap rajin kejap tidak mengajak kakak solat sama-sama...

Mummy doakan kakak jadi anak yang solehah yer..
yang mendengar kata Mummy ngan Abie...
Mummy sayang sangat kat kakak.... sayang sangat-sangat...

Mummy nak tengok kakak membesar jadi orang yang berguna...

Tahun ni tak ada big celebration utk kakak...
bukan tak nak buat...tapi keadaaan tak mengizinkan..
tak per kakak nanti ada duit kita buat ramai2 dengan adik-adik sekali yer
sekali harung....insya'allah..... nanti buat kek besar-besar.... 4 tingkat terus ehehehehe

cuba utk load gambar tapi cam tak jadik jek tak aper lah kalau publish tak kuar nak buat camner
dah okey nanti upload la balik..







Semalam bawak Izzati gi gunting rambut

kasi pendek sungguh2 pendek...

haish tak tahan tengok telur kutu mengelip-ngelip punya la banyak..
jenuh nak membuangnya..
sudahnya kasi zass pendek....
itupun jenuh nak pujuk dia potong pendek
sekali sekala pendek apa salahnya
bukan rambut tue tak panjang lagik.. kan kakak kan..

tak pe lah birthday with new looks...
comel aper....
senang nak urus..dah laa tak rajin nak sikat rambut lepas mandi ehehehe

i love you kakak...



4 comments:

  1. happy birthday izzati...semoga jadi anak yg membahagiakan ibubapa kamu....

    ReplyDelete
  2. happy befday kakak..
    semoga jadi anak solehah ya

    btw ada educational toys for your kid at my blog..jom cekidout

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Selamat Hari Jadi Izzati.
    Semoga manjadi anak yang beriman, sihat, pandai, cerdik, comel, hormat orang tua, mendoakan kesejahteraan ibu bapa selalu... amin~

    ReplyDelete
  4. happy besday izzati from auntie delicious-cuppies... heheeh... YN bulan 8... kejap je kan... akk 3 org dah... saya tak tambah2 lg nie... huihuhuuh...

    ReplyDelete

please be nice to me