Friday, January 21, 2011

Catatan....Sedetik Lebih!!!

I don't care what people say
i just love this song soooooo much...
and i'm in love with this song...
lantak la nak kata meleweh-leweh ker...

Nak nak bila yang nyanyi Anuar Zain lak kannnnn
terus hakak bertambah-tambah jatuh chenta...
nanti la hakak hapdet blog citer2 lain yer...
sebab hakak dah tergila-gila kan lagu nie sesangat...

Video clip full hakak tak jumpa lagik
yang ada pun separuh..so separuh tue pun
hakak dah cam orang giler (mode gigit buku lima)
tengok Habang Hanuar tue tawww... (muahahahahaha)....

So hakak share video full nie lah...sekali ngan lirik
kalau dah keluar video clip original penuh hakak share lagik...
sapa tak suka sila nyah dari sini.....


Lirik
Sedetik Lebih - Anuar Zain
OST Hikayat Merong Mahawangsa

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

EDRY ABDUL HALIM
KRU Publishing Sdn Bhd

patut la best lagunya.. si Edry yang cipta.... aduyai...
tengok separuh video clip lagu nie ada scene2 dari filem Hikayat Merong Mahawangsa..
buat haku nak tengok jek ittew pilem....

bila dengar dengan penuh perasaan (konon)
rasa nak menetess ayaq mata dek non..
layan tul la lagu nieh.....huhuhuhu

layan jek lah meroyan hakak ni dek non....





No comments:

Post a Comment

please be nice to me