Tuesday, December 21, 2010

Catatan....New style

Bila taip tajuk new style tue baru teringat ada satu entry riak lagik tak buat...
esok lah..nak balik dah nieh....

la ni kan dah macam2 pesen keluar......
dulu main tudung bawal jek...macam2 pesen...tudung wardina la, tudung waheeda la...
pastue keluar pulak tudung ekin, tudung rozita che wan..

now gila shawl pulak...
sib baik la shawl morah morah boleh dapat kat Jalan TAR.. 
RM10-15 jek..
nak beli shawl online nie cam tak baloi jek..
eh bukan tak cantik..sebab aku leh dapat lagik morah kalau pegi Jalan TAR tue...
cuma hazab penat je ler...

so hari ni i tukar style you...
pakai shawl ngan inner syria...
ahakss kefelikan melanda...
kelakau pulak aku tengok muka aku sendiri...
oh sila jangan puji memuji..akak tak mintak puji pun dek non....



gini ler ghuper haku dalam berpesen kan shawl dan inner syria inieh...
esok nak try kaler cekelat pulak
nak tepek lagik ker....
tengok la kalau tak ada idea nak berentry..ngeh ngeh ngeh...


1 comment:

  1. ok gak...cantik.
    klu muka lin yg BOOLAT ni mmg XSESUAI pkai ank tudung syria tu...mkn BESO hu hu hu

    ReplyDelete

please be nice to me