Monday, December 6, 2010

Catatan....My First Cheque



Sebenarnya dah lama dapat cek nieh..
baru malam ni nak bercerita..
payah tul tak ada usb connecter nie lah..kene keluarkan sim card dari hp
masukkan dalam card reader..
tu pasal dalam pantang nie... tak banyak ku berblogging

Biasa orang lain dok padam jumlah kan
aku tayang ahakss..
seratus lebih jek nok....
setahun lebih kompol tue... baru dapat banyak ittew...

Kena carik banyak traffic dan reader lagi la dalam blog haku kan..ehehe
anyway..ada la jugak dari tak ada kan...
syukur...

lum bank in lagik..tak berkesempatan..padahal duit dah nyawa-nyawa ikan nieh
huhuhuhu...

meh la tolong saya tinggi kan duit hengget dalam nuffnang ngh ngeh ngeh..
sila klik klik
saper2 yg menjerit di shoutbox saya tue
dong worry...i pegi tauu blog yer all..i klik klik jek...
cuma kadang tak tinggal kesan jek..

Meh kita berkenalan...
tinggalkan kat link kat bawah sekali tue tawwww...
ada masa i pergi seme blog blog ittew...






4 comments:

  1. bestt best.....gi shoppingggg... :):)

    ReplyDelete
  2. sapa nak senang2 bagi seratus lebih kan?..

    ReplyDelete
  3. wahhh Kak Mah...
    boleh shopping dah niii...:)

    ReplyDelete
  4. illa & tim.... iyerrrr shopping tudunggggg

    kak pah betul tuu

    ReplyDelete

please be nice to me