Tuesday, November 2, 2010

Catatan....Izzati Convo (Tadika)

Semalam lagik nak hapdet...tapi lain internet broadband ni hazab pulak...so tunda ker hari inieh...huhuhu

Ahad lepas Izzati convo tadika dia... sedih jugak sebab tak dapat nak pegi tengok dia... so galang gantinyer...Ibu a.k.a kakak aku la bawak dia pegi convo dia tue kat UKM Bangi...

Dia masuk persembahan, bercerita ramai-ramai.....tapi sayang tak sempat nak rakam..lagipun Izzati duk belakang....

Abie pulak keje...pun tak dapat nak menemankan dia...... abih anak beranak pegi temankan dia...eheheh...tak dapat family sendiri family Ibu pun jadi la kan kakak...

Along, Abang Ajam, Abang Ajim, Kakak Nina seme pegi tengok convo Izzati... okey la..walaupun Mummy ngan Abie tak ada..tapi nampak dia enjoy... Izzati dapat no. 3 jugak akhir tahun nieh....

Tengok la gambar dia serba sedikit... ku malas tul nak edit letak watermark..


Gambar kat atas nie cilok dari blog Principle Aulad nie..ini amik gambar kat Tadika dia sendiri..ada gambar dia...tapi maleh nak ngambik gambau nyer...












Mujur la anak sedara ada camera canggih....gaya amik gambar pun cam pro jek..huhuhuhu..tumfang la dua tiga kaki....

Gambar-gambar lain seme ada kat Facebook.....








No comments:

Post a Comment

please be nice to me