Friday, November 19, 2010

Catatan....Anniversary Giveaway by Ana Suzana


Disebabkan hadiahnya adalah sangat menariks...
Maka dengan rasa bestyer haku nak joingg...ngeh ngeh ngeh..




Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..
dah follow dah....

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

akan letak..

3. Tag 2 org kawan anda..
saper ek...

1. Illa Zalilah
2. Nieza Juzer

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..

will do

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..

hadiah adalah sangat menarik....
nak tau sila pergi ker blog beliau...

 
 
 

2 comments:

  1. salam kak mah..gud luck akak..!!

    ReplyDelete
  2. mekasih tau sbb join.. gd luck ye.. maaf la sbb lambat terjah.. huhuhu

    ReplyDelete

please be nice to me