Monday, September 27, 2010

Catatan....The Amazing Race Asia 4




Huhuhuhu..dah seminggu dah pun premier dia..baru nak buat topik...aku memang peminat Amazing Race..tak kira la version Amareka or version Asia.... 

Asia op kos la tunggu Malaysia nyer contestant kan.... 

Verangan nak masuk tapi asik pancit jek camner..agaknyer kalau ku masuk ngan inche Abie harus la korang tengok kami nie asik dok bergaduh jek kot..ekekekek....

So... The Amazing Race Asia 4 dah start dah last week...aku dapat tengok betul-betul pun Encore semalam petang....baru dapat tengok dengan khusyuk tanpa gangguan... nak tengok hari prime time....hampeh ler...berebut ngan anak-anak....

Ini minggu ni entah dapat tengok ker tidak... first leg...aduhaiii..kenapa la annoying sungguh couple yang wakil Malaysia nieh.... husband and wife... tapi very the annoying..mengada-ngada tul la wife dia..... turun naik tangga batu cave.... ish tak leh tahan tul la dengar mulut bebel isteri dia tue..

Silap aribulan TARA 4 they will be the most annoying couple ehehehehe...tapi lagi satu team dari Malaysia...okey...first leg dapat tempat pertama..maklumlah main kat tempat sendiri kan..tak tau jalan tue memang sengaja la...

My fav team setakat first episod nie will be Malaysian Team Khairie & Ethan... dengan team pasangan bapak ngan anak dari Indonesia tue....suka la tengok perempuan tue cute jek..pelakon ek..cam kenal jek...eheheh

Tak per la too early to judge sebenarnya kan..kita tunggu je lah.....kot ada lagik couple yang annoying ker..ngeh ngeh ngeh.

Malam nie Amazing Race Asia version Amareka kannnnn latest season...haish dapat tengok ker tidak nieh....uwawauwauauaa...




No comments:

Post a Comment

please be nice to me