Monday, September 13, 2010

Catatan....Khoje dah!!!


Iyer...khoje dah hari nieh.... awat tak hapdet-hapdet pasal raya..nanti-nanti lah..mood nak hapdet pasal sambutan raya belum nak mari lagik...

Gambar-gambar melambak2 ada...tapi tak tau nak pilih mana satu..huhuhuh

Lagipun banyak gambar-gambar kat camera anak-anak sedara.... nak menunggu depa upload kat facebook macam-macam problem pulak

Ada lagi ker baju warna warni tahun nieh?? Oohh mesti ler ada...tapi tahun nie seme warna blurr blurr jek.....


Kat opis nie cam mati kutu..haku tak tau nak buat aper nieh..khoje pun tak berapa nak ada..... rasa-rasa nak nak jadik ular jek hari nieh ngeh ngeh ngeh..

Sedar tak sedar...minggu nie aku akan masuk 34 minggu...so ada lebih kurang 2 minggu haku nak standby...iyer... dua minggu nie kene standby segala persiapan barang-barang nak bersalin..pastue nak kurantin diri sendiri...

Yang boleh pergi kerja dan balik kerja sahaja..... huhuhu volley ka???


hhmm...hapdet semata-mata nak gerakkan blog jek..

Sian blog haku...tak ada orang masuk..ngeh ngeh ngeh....




1 comment:

  1. selamat naik keja kak...mia pn jd mls nk update blog lani..ehehe

    ReplyDelete

please be nice to me