Wednesday, September 1, 2010

Catatan....Buka di Sri Damansara


Nak update blog tapi tak tau nak citer aper..

Semalam buka puasa kat rumah Abang Adi kat Sri Damansara..... cam biasa la kan akku menumpang Angah la nak ke sana.... la nie Abie memang dah payah la nak join gather-gather ngan adik beradik aku.

Sebelum gi umah Abang Adi tue menyinggah la kejap kat One Utama... hujan..pastu jem..adeh tak larat sungguh..sib baik la ada yang rajin nak melayan si bujang nan sorang tue... lasak nyer Masya'Allah...tak tau nak kata la... melampau-lampau pulak dia bila bergurau ngan abang-abang dia.....

Buka puasa kat rumah Abang Adi tak dan nak snap snap gambar.... ku tak larat... perut petang semalam asik mengeras jek.... keje haku duduk jek bukan nak membantu pun.... tapi macam-macam la makan....syukur rezeki petang semalam...

Hajat nak buat pudding cocktail semalam tak menjadi sebab keluar awal...ingat keluar dalam kul 4 kul 5 tue dan la nak buat..rupanya 2.30 dah kene hangkut ngan abang ipar huhuhuhu...

Aper nak hapdet yer..... nanti lah..otak blank la...blurrr...

BONUS OH BONUS!! BILA LA NAK MASUK NIEH!!!!!





No comments:

Post a Comment

please be nice to me