Wednesday, August 4, 2010

Catatan....Alahan jerawat makin teruk....


Nampak tak..nampak tak....eh kalau geli korang jangan masuk yer..... ini utk pengalaman aku jek....... dalam gambar ni tak nampak sangat kalau nak ikutkan...tapi kalau tengok live alahai...menggerutu weh..

Mengandung nie aper benda bedak pun tak lalu kat muak nieh..... cuci muka pun jarang-jarang...aku cuci pagi jek...ngan balik keje itupun kalau rajin.... 

Hai dia punya pemalas tue jangan nak citer la...


entah baper bulan la pulak parut2 nie nak hilang kan....adush..... jenuh la nak menenyeh lepas pantang nanti.... jenuh nak pilih produk aper pulak nak ditepekkan kat muka nieh.....



mana la aku tak fikir yang aku ngandung baby girl...sebab cam gini la rupa haku time Izzati maghin..... tapi tue la betul la....10 kali mengandung 10 kali la lain lain simtom nyer......

Gambar real...jap jap aku carik jap ek.... ada gambar tipu ker....jap aaa nak carik gambar fullface.... (cam helmet la pulak...)

Alamak...tak jumpa pulak lerrr...... gambar ni aci tak...




Huh...berminyak-minyak muka haku....... nampak tak kegurutuan di dahi ku ittewwww...... huhuhuhuhu...


motif nak citer benda2 cam gini kat blog??? geli ler weh!!!!




6 comments:

  1. alahan mase mengandung kot

    dah bersalin nnti okla tu..

    sy plak dulu time preknen abis gatal2 satu badan..asik nak menggaru smpai itam2..tapi dah bersalin hilang sume.. :)

    ReplyDelete
  2. ishh ada ek camgitu kalo time preggy..??

    ReplyDelete
  3. adaaaaa.....tapi tue lah bila dah bersalin hilang..cuma parut tue ler...nak hilangkan tak tau camno...eheh

    ReplyDelete
  4. tergelak2 tgk gambo kt meja makan tu kak..

    aku bukan gelakkan ko! sungguh! aku gelakkan muka si iskandar.. hahaha apa dia cuba lakukan tu? wakaka

    ReplyDelete
  5. uwaaa itu la budak nakal tue... susah betul nak ambik gambar dia yang senonoh ada jek kelaku dia....

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Kak Mah cuba suntikan Vitamin C untuk hilangkan jerawat sbb Vitamin C bukan saja utk membersih & mencerahkan kulit tapi juga untuk membunuh bacteria & kuman jerawat dgn cepat dan berkesan.Kulit akan cerah & bersinar.

    http://www.vitamincollagen.blogspot.com/

    ReplyDelete

please be nice to me