Friday, July 2, 2010

Catatan....World Cup!!

Gambar plagiat pakcik Google



Entah aper mimpi nak buat entry pasal World Cup nie ntah..padahal kan bukan ku minat pun bole...everytime Abie bukak siaran sokan...haku buat muka..menyampah.... 24 orang (betul ker) dok kejar satu bola....haper benda ntah..

Aku bukan tau pun pasal bola nie..haram aper benda tak tau langsung..yang haku tau... gol jek...masuk jaring tue kira gol ler tue..offside aper kejadah haper benda seme mana la ku tau...

Tapi, dalam tak tau tu pun pernah gak la aku layan bolasepak live kat stadium....tapi itu pun kalau Selangor masuk apa apa final...(ini zaman dara dulu laaaa)..... itupun sebab satu layan bestfriend.... kadang-kadang saja jek nak pergi...tapi nikmat tengok bola live kat stadium ni lagi best dari tengok kat rumah....

Aku ni kalau Selangor masuk pepe final baru la tengok ...... kalau tak..bolayan...tapi la nie dah laaaaaaamaaaa giler tak tengok pungggg.....tak koser lah.....sebab kalau aku tengok bola esp Selangor main....kepala anak pun leh terantuk siku...kuang kuang kuang...mak over acting nyah!!!!! hahahahaha..

Berbalik pasal World Cup nieh....ramai gak kawan-kawan fomfuan haku yang sokong team itu team ini..haku nie haram tak tau team aper yang masuk World Cup.... dan aku pun tak tau macam mana depa leh suka satu satu team...... ada yang minat negara tu negara nie..haku nie..cam errrk blurrr bukan negara sendiri camner korang leh minat ek...hahahhhahahah..... get what i mean...sebab aku tak minat jadi aku tak tau la nak minat memana negara....


vs





Cam En. Abie..aku baru tau dia sokong Holland.... wah malam nie Holland vs Brazil kaedahnyer kan...cian En. Abie..tak dapat nak tengok sebab kene kerja.... eh eh dalam tak tau pun tau gak aku malam nie ada game tue ek...ha la...dah En. Abie yang cakap....

Pagi tadi on the way nak ke station LRT...tetiba jek Abie tanya?

"Awak sokong team mana?"

Haku pulak cam...

"hah!!!!...." 
dalam hati (i tak follow pungggggg)....


ehhehehehe... aper aper pun selamat tivi malam nie..kalau tak sohih ku tidur awal....ehehehe jangan marah Abie i lap u very strong!!!!! demi you i sokong Holland ini mallem..nanti i sms result ek..kalau ingat lerr..ehehehehe








No comments:

Post a Comment

please be nice to me