Wednesday, July 28, 2010

Catatan....Pasal Iskandar

Sorry ler..hari nie pecah rekod satu hari suntuk ku mengadap kerja..la ni dah siap..padahal ada satu lagi dokumen tue nak kene tengok tak per...itu nanti..ceh boleh pulak nanti-nanti..

tangan ni dah kemaruk nak hapdet blog...eheheheheh..

tengok la bujang sorang nieh....ini lah baju baru yang dia kemaruk sangat nak pakai sampai tiap-tiap malam.... asal balik rumah jek Mami nak pakai baju bawuuu...

alah dek simpan la..buat raya....

tak nak..adek nak wat gi kenduwiiii....huhuhu asal baju baru jek dia ingat nak pegi kenduwi kot...


Mummy pun suka gak tengok dia pakai baju cam gini nampak smart...tapi dah kene sorok yer...tak ada surprise2 dah baju raya nieh....ehehehehe Mummy dah sorok dah..... raya sok baru pakai..tak ada maknanya nak simpan utk tayangan umum..biar la tayang sekarang...ehehehhe...tak per raya nanti still bau lagik baju baru...




Iskandar sekarang memang kaki borak...dia pandai sangat borak bila dah sampai rumah tue ada jek cerita dia nak ceritakan...eheheheh kaletah dah anak Mummy nieh... dulu kakak la nie adik pulak take over.... bercerita sungguh-sungguh....Mummy kene layan nanti besar sok leh jadik geng borak...

baru-baru ni dia bercerita...


Iskandar : Mummy...haritue kan kat rumah along kan..motor alang kan..kentut...... pom pom pom

Mummy : (gelak)..iyer dia kentut...camne dia bole kentut dek???

Iskandar:  iyelah...sebab dia nak berak la..... (muka inesen gilerrr)

Mummy: hahahahahhahaha (adeh ku terus gelak besar..mana la datang idea dia motor kentut nak berak tue...)









1 comment:

  1. Anonymous3:00 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me