Thursday, June 24, 2010

Catatan....Up To You All.....buang ker tidak!!!!


I kan dah jadi Geng Blogger...so banyak la entry-entry menarik di kalangan bloggers yang boleh dijumpai di situ..... so tup tup terjumpa satu entry nie...

Nak copy paste dia tak kasik..sebab dia disable right klik ekekekeke...

Okey....pergi kat komputer / pc / laptop (bukan sama ker)....korang.... pergi kat sini...

C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10

Then you all tengok image yang bernombor J0285926 kene carik sikit la...

sorry tertutup pulak blog blogger tadik...so tak dapat nak kasi link....ku pulak lupa blog yang mana satu ku terjah..... mengikut katanya image nie ada kat semua pc di dalam donia...

perhatikan betul-betul gambar ittew..... belakang gambar lilin ittew ada aper...dan lilin tue katanya melambangkan agama or something (ku lupaaaa!!!!)....

So up to you all..mau buang atau fun tidak.....

Tak clear?? belakang tue kan cam bendera Israel......sila lihat betul-betul...cek pc anda yerrr.... i dah delete dah pownn

 
 
Nota kaki: kot ada yang tak perasan buat hiasan pulak kat you all nyer presentation ehehehehe








5 comments:

  1. nurazmiah3:20 PM

    mah, aku dah delete gambo tuh...
    jahat tul diorg nie kan..
    mencik tau!!....
    tq 4 d info..

    ReplyDelete
  2. dah delete gak..tq 4 info

    ReplyDelete
  3. owh...ok..thnks.. :)


    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KEROPOK LEKOR

    ReplyDelete
  4. welcome welcome...

    ReplyDelete

please be nice to me