Friday, June 25, 2010

Catatan....Mainan baru saya!!!!


Secara jujurnya..... dah lama saya tidak dapat mainan baru.....ehehehe....sangat kesian kan saya.... saya sangat suka mainan yang berunsurkan permotoran..kereta, lori..hatta keretapi sekali pun memang saya suka....

iyer...sekarang ini saya sangat suka keretapi..... baru baru ini Mummy & Abie belikan saya set keretapi Thomas....inipun sebab Mak Lang saya bagi duit sempena harijadi saya bulan lepas..... merasala saya mainan baru....



Mummy ambil gambar saya tengah tekun main...... botol susu saya tetap disisi saya.....seronok tengok Thomas bergerak di "landasan keretapi" (his own word.....)





saya suka jadik pomen gak kadang-kadang..... habis landasan keretapi tue saya ceraikan...dan cantumkan balik.....tapi bila tak dapat bentuk bulatan saya akan jerit kat Mummy saya suruh betulkan landasan keretapi.....




tak puas hati..naper ada kaler biru jek..mana yang kaler merah ngan hijau..ehhe itu kene beli lain la....


mmmm.....kakak pun sibuk nak join saya ambik gambar.....


Nota kaki: Landasan keretapi tue memang dia sendiri sebut..... mummy dok sebut track dia sebut landasan keretapi...... BM anak haku ni terer..hehehehe




2 comments:

  1. dh bole main..sbb is dh paham..
    adam n addin nya masih simpan lagik...bvyk dpt ms bday thn lepas..mereka x paham pape lagik..masih mhancurkan ajer..ekee

    ReplyDelete
  2. iskandar pun sama gak...tapi sebab dia suka sangat ngan train nieh..... memang tekun sungguh dok main

    ReplyDelete

please be nice to me