Wednesday, June 2, 2010

Catatan....Stress


Orang kata mengandung-megandung ni tak baik stress..
Tapi dah memang haku stress punggg
Pasai apa hang stress ni kak mah??

Macam-macam pasai laaa....
Pasai tue pasai nieh tak abih-abih

Haku tak reti nak bohong diri sendiri la...
Haku kalau dah tak suka tue memang nampak haku tak suka..
Tak reti la haku nak berlakon kata haku suka...

Haish..awat nieh??

Dua tiga hari nie memang aku sakit pala gila....

Aku pernah cakap aku kene bertindak kan....
Aku dah bertindak....tapi setakat ni nasib belum menyebelahi aku..

Apa yang aku boleh buat... berdoa berdoa berdoa....
Samada aku blah atau hang blah....
Masalah aku ngan hang jek..kalau hang tak dak aku aman jek hidup..
Tapi pasai hang....aku dok mai opis aku rasa huru hara...

Aku tak tau la pasai apa...aku tak dah kimia la ngan hang....
Orang lain boleh gelak tawa ngan hang...aku tak buleh
Asal hang datang nak ckp ngan haku jak mesti haku rasa nak tengking2 jek hang...

Astaghfirullahal'azimmmmm

Haishhhhhh...... camne nak happy-happy kan diri nieh

Sian baby haku.... Mummy dia stress!!!!!








5 comments:

  1. ha tudiaaa... mula dahhhh...

    CATATAN..... stresssssss

    kak mahhhh kak mahhh....sian ko kak mahhhh. kalo ko agak2 ko nak benti dah kan mah, ko cakap straight to his/her face : WEH, KO NAK BLAH ATAU AKU YANG BLAH? HA? HA? HA?

    ReplyDelete
  2. Salam,

    I feel you sister!

    ReplyDelete
  3. han kalau aku cakap cam gitu kan.... aku yang kene blah muahahaha.... aku ni tak pandai wat keje.... dia pandai wat keje...huhuhuhu

    aznie...tengkiu sistaaa..

    ReplyDelete
  4. Hhmm...pernah lalui...6-7 tahun lepas hehe...

    ReplyDelete
  5. jgn marah2 kt org tu...sok baby terkenan muka org yg akk dok mrh tu, haaa sape nk jawab?

    ReplyDelete

please be nice to me