Tuesday, June 1, 2010

Catatan....Bole Jek Kan....


Boleh je kan ko mintak tolong aku kan..
Bukan susah sangat pun kan....
Tau la muka aku muka cengel...
Tapi bila ko mintak tolong tak ada pulak aku tak bagi...
Jadi apa masalah ko nak bagi aku keje ek??
Bukan aku nak take over pun jadi ko...
Sah sah la ko tue boss inverted koma...(berlagak boss la tue)

Lantak ko la labu....
Aku sakit pala nie buatkan benda yang ko mintak....
Tapi kira aku dah bagi la jugak kan...

Naper la ko tak mintak ngan aku awal-awal benda tue..
Mintak kat orang lain buat aper...
Sah sah haritue aku yang lead projek tue...
Ngok ngek la ko nieh...

Suruh haku buat keje tak haper-haper
Benda-benda cam gini tak nak pulak ko mintak tolong haku....

Suko ko la labuuu....







No comments:

Post a Comment

please be nice to me