Monday, June 28, 2010

Catatan....Result Peksa Kakak - Dapat No. 3

Inilah result periksa kakak...dapat no. 3.  Hari Sabtu haritue hari collect report kad...okey la kan at least ada gak time Mummy ngan Abie nak gi jumpa teacher kat sekolah..kalau tak....mana ada can....

So far komen dari teacher-teacher kat sekolah Izzati nie cam leader jek..... suara dia jek paling lantang.... apa dia cakap kawan dia ikut..... cepat pickup..... periksa haritue pun independent.....

Tapi kan kenapa kat rumah tak mau tunjuk skill ngan Mummy kakak..... membaca pun mengeja...cakap ngan teacher sekolah dia..dia kata.... eh kat sekolah kami tak mengajar mengeja..... dia boleh jek baca..lancar sangat....hai la kakak...memang saja tak nak tunjuk skill ngan Mummy ek...tapi still Mummy kat rumah nak kakak lancar membaca jugak......

Walaupun no. 3 Mummy tetap bangga...harap-harap berterusan taw....... jangan malas-malas belajar...... tahun depan kakak dah naik darjah satu...cabaran lagi besar...... pagi tadi kat Hot.Fm topik pasal beg berat...dok terpk...boleh ker anak haku nak kendong bag sampai 5kg tiap-tiap hari...hhhmmmm

okeh ini result peksa Izzati...Hafalan ngan Doa dapat C+ haish..kat rumah kemain lagik berdoa membaca surah segala....camno leh dapat C+ ni kakak.....



















3 comments:

  1. salam kenal kak, actually kenal akak dr forum cari lg...hehehe kak melati...
    pandainya izzati......, budak2 mmg pn kat rumah mcm tak tunjuk sgt pun skill, tp bila ke sekolah tanya cikgu sebenarnya ok diorang ni...

    ReplyDelete
  2. iyer ker.nick aper kat forum??? tue lah..... anak dara nie segan nak tunjuk kat mak dia kotsss

    ReplyDelete
  3. ala kak mah...zana ni ahli tingkap je, byk baca dr komen...
    nick daisys, meti tak penah nampak kan...heheheh

    ReplyDelete

please be nice to me