Monday, June 21, 2010

Catatan....Novel Twillight


Aku rasa orang lain dah abih pun baca 4-4 novel Twillight Saga nie kan...aku baru terkedek-kedek nak baca first novel dia....


Ini pun version download....ekekekkeke..nak beli mak tak mampu nyah mahal beno la bukunyer..... satu buku nie mak leh dapat dua novel melayu...(mak kan pencinta novel melayu eheheheheh)....

Ini pun tak tau la bila tahun baru abih first novel nieh..... next movie coming soon kan this July.....huhuhuu...tak per tak per biar lambat asalkan selamat..janji mak baca......

tapi betul bila dah baca...tak leh nak letak..... ..sib baik laaaaaa baca dalam public transport sajorkkk.... kikikiikiki....








3 comments:

  1. betul. rugi sape tak baca novel2 twilight. i just finished reading breaking dawn (Twilight 4).. Hehe. what a great novel

    ReplyDelete
  2. Aku baca 4 novel twilight dlm masa 2 minggu. So tempting sampai internet pun aku tak online.

    Err, download version mcm mana pulak?

    ReplyDelete
  3. novel gak...cumanya ada orang upload kat internet..aku download je lah.... print.... tak la canggih cam novel beli kat kedai buku tue..content sama jek...kan melambak2 ebook kat internet nieh...aku english novel nie lembab sikit nak abih

    ReplyDelete

please be nice to me