Thursday, June 17, 2010

Catatan....Jalan-Jalan Sempoi


Sekarang nie cam susah tul nak amik gambar dua beradik nieh.. Iskandar tengok mood dia...ada masa nak amik gambar..ada masa tak mau..... Kakak no hal.....tapi kalau no mood harus la dia pun tak mau..... itu kalau time dia merajuk ler..

Gambar-gambar ni pun diambil masa jemput Abie Sabtu lepas dari teman keje... la nie Abie keje kat Taman Equine...so dekat jek ngan Jusco..kebetulan Abie pulak nak carik barang-barang tempat keje dia....singgah la Jusco tue...


The kids memang excited la..sebab dah lama jugak kami tak bawak dia orang nie berjalan-jalan..... jumpa spa ikan sibuk nak tengok ikan.... ini baru tengok ikan...lum lagik dia orang ternampak bebudak main motor, keta mainan kat bawah nun.... sibuk meroyan nak naik jugak...itu next picture lah yer..kang tak ada modal nak berblog pulak....


Dapat satu gambar jek adik nak tengok camera..... lepas tue tak mau dah....hish..susah betul adik ni taww....



pastue dedua dah bolayan Mummy...huhuhuhuhu










No comments:

Post a Comment

please be nice to me