Tuesday, June 15, 2010

Catatan....I'm In Love with You Saifudin


Yes...i'm in love....
Sungguh saya sudah jatuh cinta pada Laksamana Sunan....arrgggh.....

Saifudin....erkkk..... rasanya kalau Saifudin ni ada di alam realiti... memang jadi rebutan kotsss....

Baru habis baca buku Cinta Sufi.... Trilogi Bagaikan Puteri....

Sejak dari buku pertama Bagaikan Puteri.... memang ku telah jatuh cinta pada Laksamana Sunan... bila buku buku seterusnya dikeluarkan memang tak miss baca..asalnya ku tak tau pun Bagaikan Puteri nie ada sambungan... sampai la buku Hijab Sang Pencinta keluar.....bila buku tu keluar..menggelitis cari sambungan Bagaikan Puteri, Cinta Sang Ratu.......

Baru jek abih Hijab Sang Pencinta...keluar pulak Cinta Sufi..... mana boleh miss.... aku kan dah jatuh cinta ngan Laksamana Sunan kene la baca...

Cam biasa la citer citer Ramlee Awang Murshid mana penah menghampakan..... wanita-wanita kat muka bumi (over disitu eheheheh) rasanya bila baca Trilogi Bagaikan Puteri akan jatuh centa cam nak rak ngan Laksamana Sunan.....

ERrrr jangan cemburu suami ku...hahahahah jatuh centa ngan watak dalam buku jek.... kalau ada kat alam realiti camner la rupanya Laksamana Sunan nie yer...haku dok bayangkan dia tinggi, kulit cerah, kurus.... rambut sangat kemas.... ish tak leh nak describe ler.......muka bersih....cahaya keimanan gituk...hahahhaahah azimah dah angau weeeh...

Ish over lak haku nie kan....

Nak baca buku ni korang kene baca dari awal yerrrr....








kalau RAM nak wat movie citer citer nie rasanya leh tak kalahkan Harry Potter ataupun Lord of the Ring ehehehe..pengarah kene kreatif yerrr.....fuh mesti best gilerzzzz....jangan la tunggu dah 20 tahun baru terpk nak buat pilem citer nieh ngeh ngeh ngeh..tingginyer hangan-hangan.....









No comments:

Post a Comment

please be nice to me