Wednesday, June 16, 2010

Catatan....Cramp!!



Semalam kan birthday I..kat opis nie memang kita orang main kutu birthday...alah sebulan 10 hengget jek.... itupun dua tiga bulan baru bayar...asik lupa jek semedang..

So semalam ada laaa dapat duit..biasanya kenkawan belikan...tapi kali nie aku mintak duit sebab nak beli seluar dan baju maternity..hajat nak beli la berbondong-bodong... ayuhai.. RM120 baper bundle yang boleh dapat...hahahaha

Pala otak nak pi beli kat Jusco jek..kononnya Jusco kan tengah sale... dah verangan la....murah giler babeng...kuhik kuhik kuhik...

Tadi dengan gagah perkasanya I pergi ke Midvalley seorang diri....dengan membawa duit RM120 ni ler...(weh kopak dah nieh duit sendiri memang non hado lerrr......gaji dah abih).....

Dok tengok-tengok...hhhmm...mana nak dapat berbundle-bundle baju dengan seratus dua puluh hengget nieh.....ahaksss tulah verangans lagik...paling morah pun..RM39.... well i nie 59 hengget pun i kata mahal yerrrkk.....

So setelah ku fikir-fikirkan...... dan setelah berulang-ulang kali masuk fitting room... (dua kali jek pownnnn)..... makanya aku amik keputusan beli suar je lerrrr... suar maternity..baju baju ni tak payah ler...... kot Abie tetiba nak tambah anak lagik tak per..buatnyer dia suruh setop...huhuhu cayang ittew baju.... makanya ku beli dua pasang seluar yang berharga empat puluh sembilan hengget....tak dak sale pungggggg

Suar nie lepas maternity pun leh pakai bukan orang nampak pun tang perut..kuhik kuhik kuhik.....

Errr cam panjang jek intro kan..padahal nak citer pasal cramp.....

Keluar jek dari Jusco..dengan tak semena...jari kaki aku yang sebelah ibu jari tue.... (jari aper ek namanya?)...tetiba terasa nak cramp....aaaahh sudah haku nak balik dah..jam sudah menunjukkan pukul 2.00 datuk harimau....

Mula mula tangkap belah kanan kendian beli kiri..sib baik laaa keluar Jusco tu terus ada tempat duduk....duduk la haku kejap sambil menahan sakit yang amat sangat pasal cramp tue.... aikk ni bila mau baik nieh...aku dah plan dah..kalau tak bebaik gak nak je jerit bebudak kat information kaunter tue....

Dekat 10 minit gak la melayan cramp tue..... nak tarik2 kaki pun perut adalah sudah besar..... huhuhuhuhu..sib baik laaaa okey....... itupun sengal gak bila dibawak berjalan...

Padan kan muka kan..gagah perkasa lagik nak jalan sorang-sorang.........huhuhuhuhu






3 comments:

  1. salam,

    tu la, mai jajahan me tak bgtau...kan dah cramp :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha..... bukan tak nak bagi tau..tapi tersegan la pulak...ehehehe....

    ReplyDelete
  3. cian akk, ni mesti kes sejuk sgt...pkai stokin le len kali

    ReplyDelete

please be nice to me