Wednesday, June 30, 2010

Catatan....Deghian oh Deghian!!




Semalam saper lepak facebook haku tau la kan...dok ada discussion pasal makan deghian...ehehehehe.. ini gara-gara dok tengok FBI, AG ngan FAFAU kat 8TV  ler pagi semalam....

Sakan makan deghian...tetiba keinginan nak makan deghian tue cam haper jek....tapi still masih under control (kononnnnn).... maka ku luahkan di facebook...ehehehhe.....

Sekali nak jadi cerita semalam masa balik nak beli supply coklat (ada orang tempah sikit).... ada pulak pasar malam kat Saujana Prima tue..... jalan jalan carik makan tetiba terjumpa pulak orang jual durian kamfungggg..... 

Abie offer...nak ker? ku cam...errr terliur ler jugak.... errr nak.....dia belikan dua bijik...(sohih Abie baca my facebook kan ...i lap u sangat banyak!!!)....






So malam tadi dengan rasa tak bersalah tu makan deghian dalam 6 ulas kot..... huhuhuhu banyak ker..... rasa berpada-pada dah tue..... yang paling best.... ku telah nampak Izzati bakal jadi hantu deghian...punya la tak mo makan benda lain....

dia dah tak sabar-sabar nak makan deghian sampai kene marah ngan Abie...sib baik la Mummy belikan roti jala utk dia....makan la dia sampai separuh bekas polistrin tue...... lepas tue bila Abie bagi greenlight makan deghian jek..mak aiii anak haku....sedap sungguh Mummy tengok dia makan.....

Iskandar....seulas jek.....tapi gaya nak makan tue cam nak makan berulas-ulas......


Alhamdulillah...tak ada rasa panas badan pun malam tadi....agaknyer sebab sejuk hujan kot...entah..ku jarang makan deghian rasa panas badan nieh...hhhmmm....bahana mengidam kan...ngeh ngeh ngeh....
















4 comments:

  1. aku pun tengah gian nak makan derian. Kena carik weekend ni

    kalo nak membunting .. tensen jerk boleh makan seulas dua ... ni nak taram dulu siap2 ..huhuhu

    ReplyDelete
  2. aku sib baik la bukan hantu durian tak mengandung pun biasa aku makan seulas dua jek...

    ReplyDelete
  3. yummm... sedapnya... sebelum g kos ari tu bapak aku belikan 6 biji [tak mau kempunan nanti haha]
    bali kos pun dia beli lagik.. haih.. kat bt pht ni byk tmpt jual tepi2 jalan jek.. menggoda u.... ahakss

    ReplyDelete
  4. sedapnya duriann...
    ok la tu buat hilang kempunan, kang menjejeh plak baby nnt kan...

    ReplyDelete

please be nice to me