Monday, May 31, 2010

Catatan....Yeah!! Sudah Dapat!!!


Ingat nak update pasal berjimba-jimba kat templer hari sabtu lepas...tapi banyak sangat gambar sampai tak tau nak pilih..banyak ker...cam tipu jek...ehehehe...

So untuk memenuhkan ruang blog haku nie haku hapdet yang ini...


tadaaaaaaaa



iyerr saya sudah dapat saya punya Laksa Nyonya...terima kasih kepada kakak kuuu....yang sanggup nak masakkan utk adiknyer inieh..ngeh ngeh ngeh......

nikmat yang tidak terhingga bila dapat tawwww...teruk betul orang mengandung teringin nie kan...ehehehehe.... resipi lain tahun ek..tunggu haku terer masak dulu baru letak kat sini.....









3 comments:

  1. wowowow...mak ME mmg terror buat laksa nyonya ni..terliur seyh..tak per..kasi can mak yung makan segala yang di ingini...hehehehe

    ReplyDelete
  2. mak mee pakai aper....akak biasa mee hoon......

    ReplyDelete
  3. mak ME pakai meehoon tp x de letsk fish ball sume tu...

    ReplyDelete

please be nice to me