Wednesday, May 26, 2010

Catatan....Lunch Hari Ini

Hazabedah betul kan....pasal makan tengah hari pun nak diblogkan...abih dah kentandusan idea kan......konon konon nak maintain 3 entry satu hari kan...huhuhuh

Tapi uniqe traffic aku still tak cecah 100 gak..sangat kesian di situ...(hahaha motif nak citer?????)

So makan tengah hari haku hari ini adalah Nasi Ayam di Gerai No. 10 di Dataran Maybank Bangsar....hahaha complete sungguh ku bagi informasi...



sejak pindah bangsar last year..selalu jek ku makan kat Gerai No. 10 nieh..... tapi tak pernah try pun dia nyer Nasi Ayam..... dari sabtu lepas dok teringin Nasi Ayam Sg. Kantan tue....tapi kedai nyer tutup.... so tinggallah di situ.... tetiba hari nie tergerak nak gi makan kat mebeng tue kan.... mula-mula dah rasa hazabedah tak tau nak makan aper....nampak jek nasi ayam gerai no. 10 tue terus ku order jek..koser nak pk makan lain dah...

oh yer...nasi ayam ini sambalnyer adalah mabeles yerrr.... nasi okey jek....tapi bila makan dengan sambal adalah sangat mabeles rasanya...tak tau la kan sebab tekak haku ni tekak orang mengandung ker...ahahahaha......



pekena pulak dengan milo essssss....... sehingga menjilat suduuuuuu......
agak-agak dapat komisen tak promote Gerai No. 10 nieh...ehehehehhehe





6 comments:

  1. i like nasik ayam noks!

    ReplyDelete
  2. baru jer pekena nasi ayam jap tadi...huhu

    ReplyDelete
  3. iyer..nasi ayam adalah sedap ehehehe

    ReplyDelete
  4. pwerghhhh ari2 mcm2 list makanan ko kuar...

    ReplyDelete
  5. lame dah tak makan nasi ayam..lapo la plak ngan tetibe

    ReplyDelete
  6. sukaaa nasik ayam.. haa cam sedap je kak!!! saya mau!!

    ReplyDelete

please be nice to me