Monday, May 10, 2010

Catatan....Kad Hari Ibu dari anak tersayang...

Sebenarnya kan nak gak buat entry cam entry Niza tue... dok gak tertanya-tanya...ai..anak ku dah sekolah ni takkan teacher kat sekolah tak ajar kot buat Kad Hari Ibu..ngeh ngeh ngeh....kelakau sungguh..

Hari Jumaat maghin.... balik kerja mintak tolong adik ipar hantar gi Tesco sebab nak beli barang utk buat bekal si dara ni pergi rombongan (next entry) hari Sabtu lepas....

Izzati....tak sabar-sabar nak tayang kad Hari Ibu nieh..omak dia, nanti la kakak kat rumah yer.... dalam kereta ni gelap mana la Mummy nak nampak itupun jenuh dok pujuk dia sibuk gak nak tunjuk...




sampai rumah Mummy terus tanya okey mana kadnyer.....tadaaaaa itu ler kadnyer...oh.... ai sangat terharu yer olls.... first time anak dok bagi kad....(dah ditepek depan peti ais)....lawanyer la Mummy pakai tudung biru baju kuning kannn....ehehehe



hamik gambar bawah lampu...bayang-bayang jek lebih....kuhik kuhik..kuhik..


confuse di situ.. Mummy or Ibu?? My World..... you too my dear..you too....



I Love You So Much oso...... so very strong....so very banyak...

I dapat kad gak...you all ada ker....(oh kejinyer statement.....)


5 comments:

  1. x dapat :-P! tp takper tahun depan ada kot..kalo tak dpt mau kupaksa dia sign..muahahaha

    ReplyDelete
  2. lambekk lagik la aku nak dapat kad mah ... huhuhu

    ReplyDelete
  3. eheheheh zea paksa jangan tak paksa...

    niza.... tahun depan dapat kot....

    ReplyDelete
  4. bestnye dpt kad dari anak kan..hehe..

    ReplyDelete
  5. miji..iyer memang seronok..vangger taw...vangger...

    ReplyDelete

please be nice to me