Tuesday, May 18, 2010

Catatan....Blog kene terjah!!!



Tak nampak sila klik besar besar.....

Sebenarnya dah lama kene terjah ngan Abe Ben nie..tapi malu nak ghoyak... sebab blog kito ni tak gelemer cam ore lain...ehehehhehe

Tapi okey gak kan...akhirnyer blog ku kene terjah.... tima kasih pada Ben sebab sudi terjah blog I....

Entry terjah dari Blog Ben leh KLIK SINI






4 comments:

  1. wah!!!!

    lepas ni famous la tuh~~~

    ReplyDelete
  2. salam terjah gak...;)

    sape ben tu?...ape penting sangat dia terjah blog?....;)....dia tu takde keje lain ke nak buat selain terjah blog orang?


    huhauhauhau....sorry aaa...sajer jer....btw mmg nak tau sape ben ni?...penting sangat ke dlm dunia blogging?

    ReplyDelete
  3. ben otai blogger.....blog dia punya traffic yang sangat tinggi..jadi kalu dia terjah blog kita then dia letak kat blog dia..chances blog kita akan naik traffic tue tinggi..saja mencuba...suka suka bukan ada niat lain pun.....

    ReplyDelete

please be nice to me