Thursday, April 22, 2010

Catatan....Volcano Eruption... err betoi ek eruption??


Mostly ramai dah tau kan pasal letusan gunung berapi kat Iceland tue....

Apa ada kene mengena ngan haku....memang la haku pun dok pk tak ada kene mengena...tapi tiga hari lepas..dapat sms dari Acik abang aku..... dia gi German atas urusan kerja.... kisahnya di sebabkan semua airport di Eropah tutup... dia stranded kat Munich... tak dapat nak balik....

Sampaikan pesan suh tengok kakak ipar aku ngan anak anak dia..(well sms dia to all the siblings lah bukan haku jek....)...

Alahai..... tapi alhamdulillah semalam dapat sms..dia dapat flight utk pergi ke Zurich...then ke Dubai.... hari ni dia akan bertolak dari Dubai balik ke Malaysia....Insya'Allah sampai malam nieh....

Ramai jugak kan orang Malaysia yang stranded kat over-c nun...

Moga-moga Acik dan semua rakyat Malaysia selamat pulang....amin....

pssst.... thank you ek klik my nanag..... nanti klik lagik yerrr...








No comments:

Post a Comment

please be nice to me