Monday, April 5, 2010

Catatan....Izzati Sukan

Salam,

Semalam Izzati sukan..... punya la excited cik kak tue.... dari hari Khamis dah sibuk.... nak kasut,  pesan suruh kejut dia pepagi..... padahal sukan hari Ahad.... tapi hari Khamis dah sound awal-awal.....

Abie dia pun sampai naik menyampah dok dengar dia punya reminder tue... Mummy bior ler...bukan selalu pun dia excited cam gini....

Hari Sabtu seharian tak amik nap.... so malam kul lapan dengan senang hati dia menidorkan diri sendiri tak mintak susu punggg.....

Pukul 6.30 pagi dah kejutkan dia..... senang sungguh bangun......ehehehehe...

alamak Abie demam la kakak.... tapi anak dara dia punya hal rela gak pegi walaupun banyak masa Abie dalam kereta tido jek.... Mummy pun excited gak tengok anak nak bersukan.....

Iskandar nyaris-nyaris nak kene tinggal..... tapi Abie kata bawak je lah...so hangkut jugak la bujang tue walaupun dia awalnyer dia ckp "adek nak tinggal nak tengok kartun....." iyolah tue..nak tinggal ngan sapa dek non....



(gambar cilok dari Principle Besar Tadika Aulad Bangi - klik sini)
(mintak izin ambil yer Kak Pah)


Izzati tue ha pakai baju kuning tue ha...tepi sekali.... ini Game no. 2 yang dia masuk lari pas baton...kelakar terpinga-pinga dia...pasal reben dah jatuh...pastue dia ckp "Mummy kakak tak sempat sampai kat reben..."  tak per la kakak ada orang lain dah menang dulu.....

Izzati masuk dua game..... Game pertama yang dia masuk dapat no. 1... Game no. 2 dapat saguhati..jadik la nak..... tapi nampak la dia seronok.....orang tak pernah merasa kan benda benda cam gini...

Mummy dalam kul 10.30 jek dah start mabuk dah...adush...ingatkan nak tunggu sampai abih lucky draw....sebab ada hadiah basikal tue.... untung-untung anak den menang....tapi memang tahap tak larat la.... ajak kakak balik jek....itupun dia tak mo.... pujuk2 dia..beli buku.... baru la nak balik itu pun cam merajuk jek nak balik awal.... sorry la kakak... abie ko dah flat... mummy ko pulak waktu2 kul 10 sampai petang tue ala-ala mabuk tak hengat.....sian anak mummy....

gambar-gambar sukan Izzati ada kat rumah..... lupa lak nak bawak camera nak upload ....tak per...nanti ku haplod kat sini yer...

apa-apa anak seronok....mak pun seronok.....







2 comments:

  1. salam.
    kakpah semalam balik terus flat.. Petang baru dapat buat posting.
    ramai juga parents yang tunggu sampai habis..
    .
    .
    sayang tak tunggu sampai basikal. cantik dan harga boleh tahan mahal. kakpah beli hasil wang sumbangan parents.

    ReplyDelete
  2. itu lah hajat hati nak tunggu sampai habis juga....tapi badan tak mampu nak tunggu dah.... abie dia pun tak sihat.....

    tak ada rezeki....

    ReplyDelete

please be nice to me