Thursday, April 29, 2010

Catatan....Ben Ashaari - Jelajah Blog Ibu



I menjelajah blog orang..nampak la dua tiga blog yang buat entry cam gini...tetiba rasa cam join.... motif nak join?? errr errrrr...errr... saja jek suke suke tak bleh kerrr lagipun bak kata MR... kena ramaikan kawan nak tambahkan terapik kat blog nieh...so I pun nak la terai.... kiikikikk.... (cam tak kene lak aku nak letak perkataan diva di sini..eheheheheh)

Apa yang perlu dibuat??

1 ) HEADER blog BEN ASHAARI 
done..... saper2 nak terjah blog Ben ni gi la masuk link kat sini yer.. (hemsem tak..hemsem kan...kuhik kuhik kuhik..)

2) linkkan ke entri ini ..... 
okeh bagi siap dulu na nanti saya link kan....

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda

Okey...secara ringkasnya blog saya nie mengenai perjalanan hidup saya..lebih kepada journal saya la... more to yesterday memori...aper jek citer pasal saya, anak-anak suami akan saya abadikan di sini untuk kenangan dan buah tangan kepada anak-anak saya di masa hadapan...dengan harapan blog ini masih wujud lagi ler kannnn.....

Blog ni memang blog Ibu pun sebab saya sendiri adalah seorang ibu kepada dua orang cahayamata dan sorang lagik bakal lahir bulan October Insya'allah..... tapi rata-ratanyer blog nie berkisar mengenai hal personal saya...maklum lah..saya nie suka syok sendiri..buat blog nie pun blog syok sendiri...orang suka atau tak suka...ku tak kisah pownnnn....sebab ini rumah saya.... tapi rasanya tak pernah lagik saya meletakkan entry entry yang berunsurkan kasar di sini...

anyway...... saya memang berharap follower saya or saya lebih senang bahasakan mereka sebagai VIP Guest akan terus mengikuti blog ini..... tanpa sedar dunia blogging ni juga buatkan kita tambah kenalan dan rakan...kennnnnnn....
huh panjangnyerrrr... cam skema lak ayat den....



4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..

Dari dua tiga orang rakan blogger yang buat entry pasal jelajah blog nieh....ada pasal jelajah blog ibu ada yagn pasal jelajah blog masakan...ehheehe so i pun teruja nak join.... aci??

Pada sapa sapa nak join tue...boleh la masuk sini....


2 comments:

please be nice to me