Monday, April 26, 2010

Catatan....Aku Sombong??

Disebabkan tak tau nak hapdet haper tetiba idea sombong nie datang menjengah pala lutut eh pala otak haku nie...

Aku sombong?? Huhuhuhu first impression orang memang akan kata aku ni sombong nak mampus..muka garang giler...nak tegur pun takut....tapi bila dah kenal.... huhuhu depa kata haku ni kepala otak ting tong.... tak sangka disebalinya rupanya aku cam gini....

Tak kenal maka tak cinta kan.... naper aku nak wat entry pasal nieh ek... tak aper la..tetiba jek tengok VIP Guest aku tue cecah 105... huhuhu padahal kan mak bukan kenal semua pun... terima kasih la banyak-banyak sebab sudi jadik VIP Guest mak..... last week try masuk sorang sorang punyer blog...mana yang mak tak follow tue mak follow balik..itupun tak abih ronda lagik tue..ada lagik baaaaaanyak blog yang mak tak tengok....

Harus kah mak sombong nyahhhhh.... ish bukan... mak nie bukan sombong tapi mak pemalas...mak lagi suka jadik silent reader jek..... bukan mak tak masuk blog blog korang nyah...mak masuk....mak baca setiap cerita yang you all dok taip kan tue..... tapi mak ni bukan jenis rajin nak tinggalkan kesan..... mak cuma tinggalkan kesan kat blog blog orang yang mak dah kenal laaaaamaa gilerrrrr.... jangan kecik ati tau nok.... mak memang cam gini...nak start perkelanan tue memang mak lembab sikit.....tapi once dah kenal mak..mak okey jek nyahhhhh....

kalau korang rasa nak gurau senda ngan mak kat sini meh la..mak okey jek.... tak caya tanya Noradzlina..... dia rajin dok komen kat blog mak tapi mak pegi blog dia mak baca jek...cuma dua hari nie baru mak start komen kat blog dia..hazab sungguh mak nie kannnn....

Jangan serik masuk sini tau nyah...masuk jek..... mak suka direct komunikasi.... (apekah???)..maksudnya through facebook, ym or apa2 sumber chatting la...komen komen nie mak lembab sikit....ehehehehhe...

Apa-apa pun sapa-sapa yang terasa mak tak penah komen kat blog korang tue mak minyak maaf banyak-banyak yer.... cam mak kata tadi mak pemalas ya rabbi...mak suka baca..... tapi nak tinggalkan jejak tue mak malas.... tak per lepas nie mak try rajin rajin kan diri yer....

Motif tetiba nak jadik hadik hadik??? ehehehehehe...




3 comments:

  1. kte pun jd silent reader akak wp jarang muncul komen..:-)

    ReplyDelete
  2. ehehehehe....tak per sama2 jadik silent reader....

    ReplyDelete
  3. wah...terharu sy, sy xpernah fk camtu pun...xsemestinye xde komen means org xbaca xgitu kak

    ReplyDelete

please be nice to me