Tuesday, March 2, 2010

Catatan....Mood & CROCS

Salam,

Mood hari nie...eh mood ker..entah ler..... sebenarnya hari ni saya rasa badan kurang sihat.... tak batuk...tak selsema..dan tak demam...tapi apasal tak sihat...entah rasa badan tak sihat...lemah lesu letih dan segala le lagik... ai pun tak tau apersal.... jalan kejap dah mengah cam haper jek...errrk..

Ramai tanya pasal kasat CROCS..ada yang nak kirim..okey cam gini..sorry sangat-sangat sebab tak layan pertanyaan korang.... sebab last week bizi giler dengan preparation birthday Izzati..

Pada sesiapa yang berminat dengan kasut CROCS yang ku war warkan sebelum nie...

Email kat saya yer.... 
azimah@prasarana.com.my

Nama:
No. Tel:
Jenis Kasut:
Size :
Warna:

kalau confirm nak.... nanti saya akan mintak bank in kan duit.... ini tolong menolong jek..memang tak hamik untung pungggg....

kos pos jangan lupa yer...itu pun nanti akan saya war war kan...

tapi semuanya base on availibility of the kasut lah..kalau non hado.... dong worri....i will return you  money back...hoccay...

nak borak sila ym: azi_mah 
(sila kenalkan diri anda terlebih dahulu..... dengan pertanyaan nak tanya pasal kasut CROCS...IF NOT BOLAYAN YER.... very the daring kennnn)....




No comments:

Post a Comment

please be nice to me