Tuesday, March 9, 2010

Catatan....Kenduri Paksu Mika & Maksu Lyana


Okey enuff pasal my pregnancy.... 

ini antara gambar-gambar yang sempat diambil sempena majlis perkahwinan 
Paksu Mika & Maksu Lyana...

Maksu muda dari i you...ehehehe..


sekitar majlis pernikahan.... sempat gak mummy dok sakan posing dalam keta masa on the way nak pergi majlis tue...ehehehe..biasa la...gedik pulak nak bergambar sakan.... perasan tak my cupcake ada dalam gambar di atas...ehehehehehe...keypoh tulllll....


sekitar majlis sanding belah perempuan..... gambar mummy tak banyak..huhuhuhu.....nyampesss....


sekitar majlis sanding belah lelaki...belah kami ler tue....you look green... ehehehehe....terasa tul haku mok mok bila tengok gambar-gambar nieh huhuhuhuhu....



the big family..with the cousins...and uncle and aunts.... belah en. abie nie mummy memang terasa muda sebab cousins seme baya-baya anak anak sedara belah i gituk...ehehehe..seme panggil kakak.... masa majlis nie mak jadik mak andam terjun utk bebudak nieh....ehehehehhe...


my small family... Iskandar anti camera...payah tul nak bergambar ngan dia.....


dan orang inilah yang kami sefamily dok tunggu sepanjang majlis...ehehehehe....dia datang pun dah nak ujung2 majlis...mujur..kalau tak abih pengantin kene tinggal...saper tue... alah Wardina lah...tak dapat I nak ambil gambar berdua ngan dia...ehehehe tak per lah jadik ler..berdiri sebelah pun hoccay aper... ngeh ngeh ngeh..

anyway...

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT
MIKA & LYANA

Semoga kekal ke anak cucu Insya'Allah...




1 comment:

  1. yello.. ada posting abt the wedding ghupanya... well, thanks.. dina jugak yg korang nanti2 kan, sib baik dia tak steal the show.. hehe

    ReplyDelete

please be nice to me