Wednesday, March 31, 2010

Catatan....Downgrade



Tiba-tiba rasa macam downgrade sangat....

new year resolusi...i want to be success, productive, good in this office...

somehow...masuk bulan Mac ni aku masih tak berdaya jadi cam gitu...

salah sendiri?? salah orang??


aku salahkan diri sendiri...... aku pun tak paham kenapa aku leh maintain kat sini... ingat awal2 tahun haritue... aku dah nampak focus aku kat mana....tapi now...aku rasa focus aku macam hilang...

and that man dah buat aku rasa sangat-sangat downgrade.... biaq pi la dia punya attendance teruk mana pun....tapi kalau dah jadik orang kepercayaan...aku yang kecik cam semut nieh pun orang tak nampak.... nak nak sekarang aku boleh dikatakan dalam keadaan mabuk yang sangat teruk..... lagi lah...

aper nak buat nieh??...tukar dept?? mana?? sapa nak amik aku??? arrrgggh... tertekan....



No comments:

Post a Comment

please be nice to me