Sunday, March 28, 2010

Catatan....Akademi Fantasia 8


Tahun takkan ada ulasan dari saya rasanya sebab saya macam tak layan sangat AF8 kali nieh... konsert kedua haritu pun tak tengok sampai habis..

Rasanya takkan ada ulasan or kritikan hampeh dari saya...








2 comments:

  1. tahun ni pun, aku tak layan. cuma suka tgk iwan yang comel tuh.

    AF perlu x factor kalau nak lagi gempak. dulu kalau konsert tak best pun, we have aznil nawawi. celoteh dia boleh menyelamatkan konsert2 boring.

    sekarang, pelajar hampeh, pengacara lagi hampeh. hehe

    ReplyDelete
  2. agreed....jangan lupa.... juri pun kadang2 hampeh gak...boring nak layan dah...

    ReplyDelete

please be nice to me