Wednesday, January 6, 2010

Catatan....Dari Dapur En. Abie




Rehan....jangan mawwah ek..haku tiru dari dapur ko....terus terang cakap memang tiru..ehehe tiru tajuk jek...

Malam tadi kami dinner ini....mabeles kan tengok gambar....tapi ada sikit spoil..sebab ikan sangat-sangat tidak fresh...dah la fav ikan haku lak tue..ikan terubuk..

Iye..tak leh dimakan langsung....sangat tidak sedap...langsung tidak ada rasa terubuk..memang sangat-sangat frust...

Sib baik laaa Abie masak fillet ikan goreng..... jadi la....

Hmmm dapat sms Abie tadi..

"Beli la talapia tue dalam 3 ekor..."


huhuhuhu...ada boss kat opis jual talapia RM10 sekilo...harus la nak order kan..kalau dah Abie suruh....

Eerrr....ku nak Salmon!!!!!!!

Jauh bana pulak la tokey salmon nieh....hhhmmmm





http://azimahas.blogspot.com

7 comments:

  1. rajinnya hubby akak memasak..untung tul...

    ReplyDelete
  2. rasanyer tokey salmon tu...hby dia ada opis kt cheras..eekekkee

    kak...p la bagan lalang...best terubuk bakar...jenahak bakar pn best..

    p petang...picnic2..main layang2..mandi laut dulu...lepas maghrib baru p mkn...

    selalu terjah BAYU MALAM (wak lan) n SEAVIEW...

    ReplyDelete
  3. illa...

    contract masak memang dah serah kat dia.....ku dah lama gantung sudip..melainkan dia tak ada kat rumah jek baru masak..ehehe..

    wyra... lama tak gi bagan lalang....

    ReplyDelete
  4. mana hebat dgn hasil masakan makcik rehan? hahahaha...

    beruntung hang dpt laki rajin turun dapoq mah. laki aku rajin turun dapoq gak...rajin tulong perabih! kekekekek

    ReplyDelete
  5. aku tak leh nak compare la han..sebab tak rasa lagi DDMR..ehehehe...

    laki aku dah minat dia kesitu....biar la..kang larang2 kang terus tak mo masak...aaaaakuuu jugak susah..eheheheh

    ReplyDelete
  6. amboi...rajin sungguh encik hisyam ni...bertuah badan mah...

    ReplyDelete
  7. seronok betul dpt suami suke masak...

    ReplyDelete

please be nice to me