Monday, January 11, 2010

Catatan....Anugerah Juara Lagu ke 24

aku taip nie seme LIVE masa berlangsungnya AJL...huhuhu

Estranged - Aurora




- okey la so so jek...nyampah ngan koir kat belakang tue cam menyemak jek..tak harmoni sangat..suara Rich cam biasa memang sedap la..

Alyah - Tak Mungkin Kerana Sayang




- suara sedap tak pecah..tapi cam muzik lagi kuat dari suara dia....tang korus..pun rasanya suara background singer lagi kuat dari suara dia sendiri....


Misha Omar - Cinta Adam dan Hawa




- Misha memang leh nyanyi live tak dinafikan lagik..... tapi kan baju dia tue..cam buatkan dia susah nau nak bergerak.....ku yang rasa terseka....

Hafiz - Masih Jelas




- apasal aku rasa AJL nie muzik lagi kuat dari suara artis tue ek.... persembahan Hafiz ni biasa-biasa jek..tak ada impact besar sangat.... cam dia buat konsert masa dalam Akademi Fantasia aritue...


Bunkface - Situasi




- apsal la ke hodoh benau nengok penyanyi dia ni nyanyi nieh...ehehehheeh....jahat haku...menghayati kotsss....tapi suara sedap....ending persembahan amat lah cute....ada Idola kecil tue...comel sungguh..suara pun comel....


Stacy - Pakai Buang




- memang persembahan Stacy meletup la....tapi aku still tak puas hati...sebab muzik lagi kuat dari suara...agaknyerlah...... kat stadium tue tak tau la kan, tapi kat rumah memang tak puas la dengar suara....cam biasa persembahan Stacy memang mantop....tenaga meletup-letup...... tapi ku rimas rambut mu Stacy...eheh...


Aizat - Pergi




- best..best best...aku minat lagu ni sebab tue aku kata best ehehehehe.... boleh la..walaupun ada kelainan sikit....

Hujan - Aku Skandal




- hhhm..suara cam suara rakam jek...sedap..... gimmick wat orang suspen jek....ehehehe...

Tomok - Rindu Terhenti




-  errrk...baper kilo gel agaknyer kat atas rambut dia tu yer..... berkilat-kilat.... setakat Tomok belum ada artis lagik yang buat haku cam wow....eheheh seme so so jek....

Black - Aku Rindu Sayang Kamu






- gimmick mula-mula okey dah...naik pentas....alahai 4 penari tue cam ish.... amatur jek... tapi suara Black memang power laaa..tinggi giler pitch dia... ....lagu nie memang my fav gak....

Akim - Bengang




- apasal la pesen rambut memasing malam nie pelik-pelik belaka....okey la...persembahan dia..prop pun leh tahan....tak semak ngan penari segala....

Yuna - Dan Sebenarnya





- intro yang menarik....akak suka....suka tengok piano kecik tue... comel la Yuna nieh... ehehe.... tak tau nak citer panjang..lagu sedap......

 
 Aizat - Kau Aku




-  alah comelnyer persembahan Aizat nieh...ada dak dak sekolah..... ada pulak aizat masa kecik...ehehehehe....okey..best..lagu pun fun.....bebudak nie tak sekolah ker esok..ehehe


Faizal Tahir - Bencinta




- apasal macam tengok persembahan dia last yer je ek.....hmmmm baju pun lebih kurang jek cam AJL last year....entah la bagi aku biasa jek..persembahan dia...lagu dia ku sukak...tapi ku tak sukak dia...ehehehe..i tak dak kimia la ngan pejal tahir nieh eheheheh..dia buat persembahan aper ek yang pakai baju askar nie...AJL gak ker..sowwy kalau silap.....


And the result is!!!!!

Vokal Terbaik!!

Black!!!! 
yezzzerrrrrrr........... sore dia memang besttttt...


Persembahan Terbaik!!!

kantoi la tv3 nieh.... belum bagi tau lagik saper menang dah tayang muka Aizat...yesss

Aizat menang!!!



Juara Lagu


Tempat Ketiga - 
Faizal Tahir - Bencinta....
ngeh ngeh ngeh..tak per..janji bukan no. 1...ahaksss..

Naib Juara - 
Yuna - Dan Sebenarnya.....


JUARA LAGU KE 24!!!!!

AIZAT - PERGI!!!!!!

yeeeeeerrr tekaan aku tepat sebelum inieh...yeeehaaaaa!!!!!!


adeh...meroyan tengok AJL nie lerrr.......

saper tak suka Lagu Pergi menang...i dong kerrrrr.... kos i lap the songgg...eheheheh



http://azimahas.blogspot.com

3 comments:

  1. peh siap updated tu.. hahah


    ** blog ko kan bukan aku tak masuk tau.. tp berat sgt.. skrg ni susah tul nk load..
    canggih sgt wei...

    ReplyDelete
  2. berat benau ker blog haku nie..haper pulak haku nak buang dalam blog haku nieh...

    ReplyDelete
  3. berat
    loading lambat giler...

    ReplyDelete

please be nice to me