Monday, January 11, 2010

Catatan....Aktiviti Kami di Hujung Minggu



kartun..kartun...kartun....inilah kerja saya satu hari..
kartun kartun kartun....
baru lepas mandi mata saya tetap tekun ngadap kartun..
bila kita request nak tengok citer lain...


"adek nak tengok dibo yehhhh...lepas dibo mami tengok csi yeh...."

dia ingat kat tv tue ada citer CSI je ker..itupun dah abih Dibo..

"adek tengok meni meni sampai abih yehhh...nanti mami tengok yehhh..."

lepas satu kartun ker satu kartun memang tak akan ada can laaa nak tengok citer lain....dialog yang sama diulang-ulang...

  

yang kakak pulak... bila Mummy bawak turun laptop...sebelum ni laptop kat atas...MC haritue laptop office tinggal Mummy hangkut laptop rumah tu bawak turun.....dia pulak sakan take over main game..sama gak la nieh... Sabtu & Ahad seharian dia dok main game jek...

ohhh... dia sendiri on dan off itu laptop..

mana dia carik game?? Mummy dah siap-siap buat shortcut kat desktop tue..maleh nak dia bising2 suh kita bukakkan...tapi dalam web tue memang ada macam-macam games ler...

huish..

abih Mummy buat aper?? huwaaaaaaaa kemas rumah lorrrr...









http://azimahas.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

please be nice to me