Sunday, December 6, 2009

Catatan....Dear Nuffnang Member

Huhuhuhu..

You click i click..macam dah jadi fenomena dah kan.... haku pun kadang-kadang terlepas pandang blog masing-masing.

Tengok blog blog orang lain siap ada yang buat kelab lagik untunk Nuffnanger's nieh..

So untuk memudahkan haku klik klik tanpa ada rasa tertinggal atau pun bersalah...... sila lah letakkan link korang kat atas chat U Klik I Klik tue...  saya dah letak satu widget kat situ utk you all blogger nuffnang nieh utk letakkan link...

So setiap pagi dan petang...saya akan klik setiap blog yang register di situ utk klik klik nuff nuff you all..

kat mana nak submit tue...alah kat Link Box tue..belah kiri sidebar blog saya nie pi tengok ada...tak susah pun..letak nama ngan link blog jek..ek ek ek....

Jangan lupa yer submit link.... sila sila...



http://azimahas.blogspot.com


No comments:

Post a Comment

please be nice to me