Monday, November 9, 2009

Catatan....Gathering Ex Student SMASHSB, Klang

Assalamualaikum,

Hari ni bukak citer pasal citer hari Sabtu haritue...ini seme gara-gara FB yer rerakan... kalau tak kerana FB..aku rasa aku susah nak jumpa balik kawan-kawan sekolah..

After 16 years..kami berjumpa semula di FB...dan direalitikan hari Sabtu haritu..Insya'Allah kalau tak ada aral 5hb Disember nie akan ada pra reunion between us...

Walaupun cuma jumpa 7 orang jek hari Sabtu haritue..tapi macam-macam kisah..and..betul kata Nur...year of dragon masing-masing strong and tabah..huhuhuhu..gituuuuu....






siapa yang kata haku kurus tue sila tengok betul-betul yer...itu bukan lengan balak lagik..badan-badan balak pun iyer.... first venue... Mamak Bistro kat Seksyen 14 Subang....ekek tapi disebabkan makanan ala-ala kurang selera....bergegas kita orang pergi ke Subang Parade...itupun dah abih segala tok nenek cerita keluar....


daaa.....aper ke ntah nama restoren nie lupa lak haku...ehehe tapi Sagu Gula Merah dia adalah sangat sedap yer...alamak gambar makan lupa nak tepek...gambar amik dah...

don't worry..mak masih lagi puasa nasi rerakan...tidak ku jamah nasi haritu...eheh...


ini seme classmate......arrggh rindu tul..memang sangat seronok berjumpa dengan korang seme....






lapan orang dan lapan kisah..ada kisah suka ada kisah duka..... how 16 years boleh mencipta macam-macam pengalaman....apa pun pengalan itu yang membuat kita makin kuat dan tabah...

Be strong yer seme......its such a great time meeting you girls.... sakit2 tekak haku gelak......looking forward our next meeting yer....


http://azimahas.blogspot.com


2 comments:

  1. wah seronok2 jumpa kawan2 lama. aku jek da lama tak jumpa mereka.. huhu

    ** aku da public semula blog aku. tempoh bertapa suda tamat.. haahah

    ReplyDelete
  2. lorrr kak mah x student sek agama sg berteh ke....adoaiiii.....

    tu yg kai kameja kotak2 kalo xsilap arr senior ze skolah rendah...hehehe

    kociknye dunia...hehehe

    ReplyDelete

please be nice to me