Monday, October 26, 2009

Catatan....Cabaran 99 Hari Tanpa Nasi


Assalamualaikum,

Ngeh ngeh ngeh tengok tajuk pun sudah tau kan..... Cabaran 99 Hari Tanpa Nasi.  Okey nak tau further sila masuk blog Pn. Zalia . Tak sure dah tutup penyertaan ke belum.  Anyhow...aritue tak sempat nak join The Biggest Loser Blogger Malaysia...sebab konon-konon takut termengandung.

Tapi kali ni....tak ada nampak tanda-tanda preggy so aku rasa nak join jek cabaran ini.  Wah!! Hadiah adalah sangat lumayan yer... bak kat Pn. Zalia...tak ada tempat kedua ataupun ketiga hanya tempat pertama sahaja....ehehehe..syok syok...macam la boleh menang...



bak kat Mak Mencah.... nasi adalah oksigen...boleh ker hidup tanpa 'oksigen' nieh... ngeh ngeh ngeh..well sejak hari Khamis minggu lepas aku sudah belajar-belajar melupakan nasi...wahh!! boleh ker...ontah..tapi setakat 5 hari nie nampaknya semalam adalah Hari Berdosa yer....aku telah memakan nasi tanpa ada rasa berdosa...ekekeke..

Actually Cabaran ini bermula pada 1hb November 2009 dan akan berakhir pada 7hb Februari 2010...err betoi tak zel..betoi kan... kenapa 99hari..tanya tuan yang wat contest ini...

So 1hb Nov nie haruslah haku mengambil gambar full version berserta timbang berat..tengok ada tak perubahan by 7hb Feb sok ngeh ngeh ngeh..iye iye jek..

Tiada denda...tiada apa-apa pung andai anda termakan nasik..cumanya...rasa berdosa kat diri sendiri je lah...

Kenapa buat cabaran ni...ini adalah cabaran untuk mereka-mereka yang asik laaa dok kata nak diet tapi tak diet-diet..(haku ler tue...) ..... dengan harapan....kurus lah hendaknya...ahaksss....

hhhmmm adakah aku bakal mendapat perut seperti di bawah ini setelah akhir cabaran..ngeh ngeh ngeh...

 

nantikan update berdosa saya sekiranya saya melanggar cabaran yer...confident akan melanggar pantang...

nak join..tanya Pn. Zalia...boleh lagi ker nak join....



http://azimahas.blogspot.com


1 comment:

  1. hye salam perkenalan..selamat bercontest ye.. 99hari tanpa nasi :)

    ReplyDelete

please be nice to me