Tuesday, August 18, 2009

Catatan.....Cerita Hari Sabtu


Salam,

Sungguh hazab nak hapdet blog dengan meletak gambar kan... akhirnya saya telah menemui satu cara, tapi agak renyah la sebab saya terpaksa mengedit kembali posting tersebut...tapi tak kisah lah yang penting hajat nak meletak gambar di dalam blog berjaya.

Nanti dikatakan tidak cukup tegar la pulak...huhuhu...

Berbalik kepada cerita hari Sabtu..punya la tertunggak kan... cam biasa... Abie ni ada jek idea dia nak buat kudap-kudap kat rumah tue.... kat dapur tak ada apa pun nak dibuatkan inti popia..yang ada..hanya sayur-sayuran..itupun leh mendatangkan idea kat Abie nak buat popia inti sayur sayuran....


anak dara ini gigih nak membantu walaupun berkali-kali dilarang..... Abie dia cam biasa la... hangin jek..eheh..omak dia tak membantu pun..tukang kopek kulit popia tue jek..ngeh ngeh ngeh...


kalau tak enterprem tak sah kan...harus la kene enterprem jugak suami terchenta nieh...

ini lah dia inti popia yang bersayuran itu....itupun Izzati leh tanya... Abie... letak ayam ker...huh....panas jek tinger anak dara tue dok puji Abie dia melambong2...sedap..sedap..sedap....jeles kah!! harusss...mak dia tak ada can nak tunjuk skill....

antara hasil yang telah digulung oleh Abie....

si bujang yang gigih jugak nak membantu....membantu menyibuk.......orang nak kopek kulit popia..dia pun sama jugak....well....hasil entry ini adalah ingatan abie suh amik gambar utk diletakkan dalam blog.....mummy eh tengah mood malas nak hapdet kan..bila Abie ckp baru ler teringat..ngeh ngeh ngeh..

No comments:

Post a Comment

please be nice to me